Gian gyöngyékszer

Gian gyöngyékszer

Tutti-frutti

2010. április 21. - Gian

Nem tudom, emlékeztek-e, de gyerekkoromban (nem volt ám az olyan rég ;)), volt egy Tutti-frutti nevű jégkrém, amit mi imádtunk. Nyaranta minden este a jégkrémesnél "bandáztunk" a falubeli lányokkal és a nap csúcspontjaként vagy Tutti fruttit vagy Cerkát vagy Cikkcakkot eszegettünk, attól függően, hogy mennyi zsebpénzt kaptunk. A tehetősebbeknek Calippora is jutott, de én azt úgyse szerettem. (Szerintem azt csak presztízsből vették :D, olyan semmilyen volt az íze.)

És hogy ezt most miért írom le? Mert ezek a szép nyári esték jutottak eszembe, mikor megláttam ezt a tutti frutti színű gyöngyöt. Egyszerűen muszáj volt megvennem. Ez a vidám lánc született belőle, idézve a gyermekkort és a bánki, tó utcai "bandázások"-at :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(by Anett)

A bejegyzés trackback címe:

https://gian.blog.hu/api/trackback/id/tr521940137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása